نقره سنگ

آشنایی با ساختار و ویژگی های سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و نقره جات

نقره سنگ

آشنایی با ساختار و ویژگی های سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و نقره جات

مروارید اما از جنس طلا

ژاک برانل" مردیست که در جزیره پالاوان در جنوب غربی فیلیپین زندگی می کند، تنها شخصی است که در جهان به این راز پی برده و به ساخت این نوع جواهر کمیاب یعنی "مــــروارید طــلا" مبادرت می کند. او بیش از 38 سال است که در اینکار تجربه دارد.

برای دیدن بقیه تصاویر با ادامه مطلب بروید...

مُروارید گوهری است معمولاً سفید و درخشان که در اندرون برخی از نرم‌تنان دوکفه‌ای مانند صدف مروارید به وجود می‌آید و مروارید طبیعی یکی از جواهرات بسیار مهم و قیمتی از دوران باستان به شمار می رود . مروارید نماد و تجلی قدرت، ثروت، اشرافیت و سلطنت بوده و شاهد این مدعا حضور لفظ های دیگر برای آن همچون لولو و غیره در کتاب هایی مانند قرآن، انجیل و یا حتی کتاب های تاریخی رم، یونان، چین و تندیس ها پرتره ها و آثار دوران باستان بوده است.

داستان بوجود آمدن این گوهر گرانبها در دل صدف اینست که وقتی جسمی خارجی مانند ذره‌ای شن بین صدف و پوسته او قرار بگیرد جانور لایه‌هایی مرکب از ماده آلی شاخی کونچیولین و بلورهای کلسیت یا آراگونیت را به دور جسم خارجی ترشح می‌کند. از این لایه‌های هم‌مرکز رفته رفته مروارید شکل می‌گیرد. جنس مروارید با جنس دیواره درون صدف یکسان است. . رنگ مروارید اغلب سفید است ولی ممکن است به رنگ‌های صورتی و زرد و سبز و آبی و قهوه‌ای و سیاه نیز دیده شود. در قرن بیستم پرورش مروارید نیز رایج شد. برای تهیه مروارید پرورشی (که گاه مروارید مصنوعی نیز نامیده می‌شود) با سوراخ کردن پوسته صدف، یک قطعه مروارید بسیار کوچک را در درون صدف قرار می‌دهند تا جانور لایه‌هایی به دور آن ایجاد کند.

به گفته ژاک برانل فرایند کشت مروارید خصوصا این نوع که مروارید طلایی است بسیار وقت گیر بوده بطوریکه برای تولید یک جواهر در صدف 5 سال مورد نیاز است و در طی این زمان طولانی با کوچکترین تکان دادن می تواند موجب شکستگی آن شود. هر گونه تغییر در دما و وضعیت آب در صدف تاثیر می گذارد. همه چیز به احساس و تجربیات متخصص این حرفه بستگی دارد و می تواند در چگونگی کیفیت آن نیز تعیین کننده باشد. استخراج طلا از مروارید بسیار کاری چالش انگیز و سخت است حتی بمراتب سخت تر از استحصال طلا از معدن ...


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد